Våra system

Med sublimatsystemet kan bilder och färgfoton enkelt och snabbt överföras i fyrfärg till ett stort antal produkter; tröjor och annan textil, kakel, muggar, skyltar, glasunderlägg, skifferplattor, klockor och plånböcker mm.

Skriv ut den valda bilden med vårt sublimatbläck och papper. Sedan är det bara att trycka produkten i din värmepress.

Nu kan du överför dina bilder och foton i fyrfärg till bomullstyger med fantastiskt resultat. Allt som behövs är ChormaBlast bläck, det speciella transferpapperet, en värmepress och självklart någonting i bomull att trycka på. Fungerar på samma enkla sätt som med sublimat, enda skillnaden är att det fungerar på ren bomull!

Det som behövs för att göra skärfilmstryck på textil är en skärmaskinen, en värmepress, ett program för bildhantering, skärfilm, samt en produkt att trycka på och lite fantasi!

Gör i ordning en designen, skär ut den med hjälp av skärmaskinen. Tag sedan bort överflödet från skärfilmen och placera den på textilen, som ska tryckas, lägg i värmepressen. Klart!

En fantastisk pasta som etsar på glas, keramik, spegelglas och skiffer.

Klistra fast en mall på produkten som ska etsas, smeta sedan pastan över mallen, vänta ca 15 minuter och skrapa sedan bort pastan. När etsningen är klar kan det som blir över av etspastan på mallen återanvändas. Helt enkelt en mycket flexibel produkt!