Om Atlas Screen

Atlas Screen har länge förknippats med screentryck men har nu bytt inriktning och har sitt nya fokus på försäljning av maskiner och material som möjliggör individualiserade tryck på en mängd olika material så som textil, keramik, trä, metall, plast och papper. Målet är att kunna ge företagets kunder möjligheten att trycka även de små serierna med både effektivitet och lönsamhet. I takt med att tekniken gått framåt har även intresset för personliga tryck och fotopresenter ökat lavinartat och det är idag inga problem att trycka bara en eller två produkter och ändå få lönsamhet i verksamheten.

Atlas Screen säljer inte bara maskiner för tryckverksamhet utan även allt material för produktionen så som, bläck, skärfilm, papper, skrivare, transferpressar och tryckprodukter. Kort sagt säljer Atlas Screen allt som kan tänkas behövas för att starta upp en verksamhet inom individualiserat tryck och hålla den igång. Allt med så små investeringar som möjligt.

För den som är intresserad av att endast köpa en enstaka eller ett par tryckta produkter hänvisar vi gladeligen till våra kunder.